Hoppa över menyn, gå direkt till innehållet

Välkommen till Idécollection golvserie

Hösten och vinterns väder kan innebära problem för ditt hus. Väta och fukt kan allvarligt skada din skorssten. Skydda din skorsten med RPS skorstensskydd!

RPS - ett bra skydd för din skorsten

Idag har många insett värdet av att skydda sin skorsten och murstock innan problem uppstår. RPS skorstensskydd är ett perfekt sätt att skydda just din skorsten!

Materialet i skorstensskyddet är svensktillverkad kvalitets-plåt. Samtliga skydd tillverkas speciellt efter varje skorssten.

RPS skorstensskydd öppnas enkelt av sotaren. Varje skydd levereras även med nät mot fågelangrepp samt en ram runt skorstenen som skyddar mot frostsprängning av kronan.

RPS skorstensskydd är utformad för ejektorverkan, dvs ge bättre drag i skorstenen så fort det blåser. Två års garanti lämnas på varje skydd.

skorstensskydd

Har du köpt värmepump?

En nyinköpt värmepump sparar både pengar och arbete, men hur mår din skorsten av inköpet?

Genom att elda regelbundet i din skorsten så skadas den inte av fukt, den torkar helt enkelt innan fukten får grepp i puts och murbruk. Utan eldning i din skorsten kommer fukten frysa och din skorsten börjar långsamt vittra sönder.

skorstensskydd

Undvik mögelangrepp

En hel skorsten är en viktig del för effektiv ventilation. Uppstår skador på skorstenen så försämras luftutbytet i ditt hus. Dessutom blir fukten i din skorsten en perfekt grogrund för olika mögelsvampar.

Galleri

Copyright © Carstens Bygg & Höjd.

En Innervind produktion.